Aktuális fogászati akciók
a Alpha Dental kínálatában

Az akcióról érdeklődjön kollégáinktól

Hívjon minket bizalommal a +36 30 827 6116 telefonszámon!

Fog implantátum akció 138 000 Ft helyett 120 000 Ft-ért!

Tökéletesen megbízható, ÖRÖK garanciás svájci csúcsminőségű fog implantátumok a Alpha Dentalnál.

Az Alpha Dental csúcsminőségű svájci implantátumokkal dolgozik, melyeket ultramodern gyártási technológiával, maximális pontossággal állítanak elő. Most extra kedvezményeket is biztosítunk! Ha a fogászati implantátum kezelést nálunk kezdi el, most levonjuk az 5000 Ft-os konzultációs költséget a teljes árból!

Fém-kerámia korona AKCIÓ most mindössze 38 990 Ft!

Várjuk állapotfelmérésre rendelőnkben!

Jelentkezzen be hozzánk még ma! Nálunk nincsenek apróbetűs részek, rejtett költségek vagy kellemetlen meglepetések. Kizárólag fogászati esztétikára szakosodott orvosaink várják Önt a legjobb tudásukkal, a legjobb anyagokkal, a legkedvesebb asszisztensekkel!

Fémmentes Cirkónium korona AKCIÓS 48 900 Ft-os áron!

Most a cirkónium forgkorona akciós áron kerül felhelyezésre!

Cirkon korona

Cirkónuim koronát keres? Jöjjön hozzánk! Fém allergiában szenvedőknek ajánlott fogpótlási megoldás. Mikronnyi pontosságot biztosítunk a legnagyobb precizitású CAD/CAM rendszer használatával, ennek segítségével tökéletes illeszkedést biztosítunk a lecsiszolt fogakhoz.

Esztétikus fogtömés 12 000 Ft-tól, az Ön fogaival megegyező színben!

Hogy a pénztárcája se legyen lyukas! Esztétikus fogtömés akció, garanciával a legjobb anyagokból.

Rendelőnkben nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező orvosaink várják, hogy a legjobb anyagokat felhasználva, a legjobb tudásuk szerint, a legjobb kezelésben részesítsék fogait. Válassza a legjobbat, a legjobb áron mindenből – mert önnek ez jár! Ha még bizonytalan, hasonlítsa össze árainkat a máshol elérhetőkkel, nem fog csalódni!

Fogászati szűrő csomag.
Előzze meg a problémákat!

Most csak 6900 Ft-ért!

Fogfájás, kellemetlen lehelet, komplikált fogászati kezelések… gondoskodjon róla, hogy ne legyen benne része! Az Alpha Dental a legjobb választás a megelőzéshez. Most csak 6900 Ft-ért komplett dentálhigiéniai szűrést kínál a Alpha Dental.

Fog- és ínymegtartó kezelés hyaluronsavval.

140 000 Ft helyett, 99 000 Ft-ért!

A hyaluronsav segítségével az olyan fogászati betegségek, mint az ínyvérzés, ínysorvadás és az ínyvisszahúzódás hosszútávon kezelhető, a fogak megmenthetőek, élettartamuk évekkel meghosszabbíthatóak.

Hívjon minket bizalommal a +36 30 827 6116 telefonszámon!

Visszahívás kérése

Jelentkezzen konzultációra! Kollégáink 24 órán belül keresni fogják.

Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket az űrlap felett található számok valamelyikén, és 24 órán belül keresni fogjuk a megadott elérhetőségeken.

Call Now Button
A weboldalon található árak nem minősülnek ajánlattételnek. Személyre szabott ajánlatot konzultációt követően tudunk adni.