Tudta, hogy éppen most van a legjobb alkalom arra,
hogy megcsináltassa a fog implantátumot?

Mutatom, miért.

Hívjon minket a +36 30 827 6116 vagy a +36 30 982 4474 telefonszámokon

Észrevette már, hogy a tavasz és a húsvéti ünnepek után milyen gyorsan itt van a nyár? Az első vízparton töltött napsugarakkal egyidőben pedig mindenki vidámabb hangulatba kerül és előbukkanak az első nyári mosolyok is.

Feltételezem, az hogy Ön is szokott strandra járni, nyári utazásokra menni. Az elmúlt években hányszor határozta el, hogy végre nyárra, a nyaralásra, strandolásokra megcsináltatja fogait?  De képzelje el, hogy idén, végre valóban elérkezett az Ön ideje, és végre belevág az  implantálásba és hamarosan új, gyönyörű fogsora lesz.

Komolyan! Képzelje el, ahogy készül a nyaralásra, vagy a nyári vendégvárásra és arra gondol, hogy az év egyik legjobb döntését hozta meg, amikor rávette magát, hogy megcsináltassa a fogait. Mert már magabiztosan mosolyoghat és nem kell kétszer átgondolnia, hogy mit is egyen.

Épp hogy csupán elkezdődött az év. Talán korainak érzi a nyarat és a vízparti nyaralást említeni, de elhiheti egy szempillantás alatt itt lesznek. Önnek melyik kép tetszik jobban? Az, ahol kétszer meg kell gondolnia, hogy milyen ételeket ehet a strandon vagy az otthoni sütögetésen vagy ahol arra gondol, hogy pár hét múlva már Ön is jóízűen falatozhatja a frissen sült húsokat is?

Mi történik, ha most belevág?

 • már ebben az évben olyan jóízűen ehet, ahogy már nagyon régen, mert visszakapja a rágás örömét
 • úgy mosolyoghat a képeken, ahogy csak bír, mert a fogsora rendben lesz és nem kell takargatnia, nevethet, ahogy csak bír
 • megszabadul a szorongásoktól, félelmektől, mert túl lesz az egészen és már csak egy emlék lesz

Beszélgetett már olyan emberrel, aki megcsináltatta az implantátumot?

Biztosan Önnek is van legalább egy ilyen ismerőse. Most képzelje el, hogy mostantól Ön is azok közé tartozhat, akik megnyugtatják azokat, akik még csak gondolkoznak az implantátum beültetésén. Tapasztalatból elmondhatja nekik, hogy fájdalomentes a beültetés, hogy vannak már olyan technikák, amik a kilökődés esélyét szinte maximálisan kivédik, hogy csupán fél óra volt az egész beültetés, és hogy nem éri meg ezen ennyit gondolkozni, sokkal jobb túl lenni rajta egyszer, mint aggódni rajta 100x.

 

Természetesen meg fognak lepődni, hogy Önnek implantátuma van, mert olyan egységes képet ad a fogsora, hogy még egy fogorvos sem tudja megállapítani amíg meg nem nézi a nagyítójával.

Hogyan lehetünk képesek ilyen hatékonysággal dolgozni?

 • magas minőségű svájci implantátummal dolgozunk, melyek könnyen ültethetőek be (csupán 30 perc) és a kilökődés esélye szinte a 0-val egyenlő
 • 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, a piacon lévő összes implantátumot felmérve választottuk a csúcskategóriába tartozó svájci típust
 • professzionális szakemberekkel dolgozunk, akik szintén a svájci precizitással dolgoznak, akik számára a fogászat művészet
 • csak Budapesten 11 rendelőben végeznek beültetést, így biztosan megtalálja azt a rendelőt, amit kényelmesen, rövid idő alatt el tud érni az otthonától. Az akcióban résztvevő rendelőkről kérjük érdeklődjön telefonon.

Mennyibe kerül nekem mindez?

Feltételezem, hogy felmérte már az árakat és tudom, hogy meg fog lepődni, azon amit nálunk lát.

 

Nemrég egy kollégám elvitte az autóját szervizbe. Első ránézésre 300 000 forintos tételtől volt szó. Mire érte mehetett már 550 000 forint állt a csekken. Mert útközben derült ki, hogy ezt is, azt is ki kellene cserélni, kibírta volna még egy évet, de ha már itt van… Miért ne most csináltassa meg… Ismerős helyzet?

 

Azért meséltem el ezt Önnek, mert tudom, hogy hallott már ilyen rémtörténeteket a fogorvosokkal kapcsolatban is. Hiszen a páciens kiszolgáltatott helyzetben van, nem tud vitatkozni az orvos véleményével, mert nem ért hozzá és ha azt mondják neki, hogy ennyi és annyi, akkor kénytelen kifizetni.

Hívjon minket a +36 30 827 6116 vagy a +36 30 982 4474 telefonszámokon

Nálunk nem kerülhet ilyen helyzetbe. Hogy miért?

 • Mert a beültetés előtt teljesekörűen felmérjük a szájüreget, nem érheti meglepetés önt sem és az orvost sem a beültetés során
 • Nem történik semmi olyan, amiről ne tájékoztatnák részletesen, minden kérdését maximálisan (és érthetően) megválaszoljuk
 • Lépésről lépésre elmondjuk, már az első konzultáción, hogy mi fog történni, mire mennyi idő szükséges

 

Ezekért az információkért máshol konzultációs díjat kérnek öntől, ki kell fizetnie a kontroll vizsgálatokat és az igen borsos árú röntgent is. Így duzzad az ár 200 000 – 300 000 forintra. Holott 180 000 forintról indult…

Ezek miatt írtam az elején, hogy meg fog lepődni.

Mert nálunk csak az implantátum beültetését kell kifizetnie, a konzultációkat és a feltárást nem. Az összeg a végén is az az összeg lesz, amit itt most lát:

Nézzük tételesen!

 • A szuper prémium svájci implantátum ára 138 000 Ft helyett 120 000 Ft (Természetesen a beültetést is tartalmazza.)
 • Konzultáció díja: 5000 Ft helyett 0 forint
 • Implantáció tervezés, kezelési terv, konzultáció: 7500 forint helyett 0 forint
 • Kontroll vizsgálat 5000 Ft helyett most 0 Forint vagyis ingyenes
 • Implantátum feltárása, ínyformázó behelyezés: 18 000 Ft helyett most 0 Forint vagyis ingyenes

Nálunk nincsenek egyéb költségek, nincsenek a kezelés közben felmerülő tételek. A szuper prémium implantátum esetén 120 000 forintból oldódik meg a problémája, és az akciós implantátum mellett még spórolt is magának 36 100 forintot a kezelési költségeken.

 

Ezek az árak sajnos nem maradhatnak mindig ilyen alacsonyan. Ez a korlátozott ideig tartó akciónk, ami lehetővé teszi Önnek, hogy nyárra, a vízparti strandoláskor már csak egy emlék legyen a beültetés. Éljen vele, mert ennél jobb ajánlatot nehezen fog találni.

Garanciák

A beültetéssel Ön egy életre szólóan jó döntést hoz meg. És ezt garantáljuk. Hogyan?

 • az implantációra 10 év a garancia jár
 • a svájci minőségű alapanyagokra ÖRÖKÉRVÉNYŰ garanciát adunk
 • személyre szabott kezelési tervet készítünk Önnek, folyamatosan konzultálunk
 • hatékony fájdalomcsillapítást alkalmazunk, hogy semmilyen rossz élménye ne maradjon a beültetésről
 • svájci precizitású szakszerű beültetést végzünk, professzionális sebzárással
 • tapasztalt szakorvosi csapat várja, hiperprecíz beavatkozással
 • extra gyors, akár 30 perc alatt behelyezett fogimplantátum
 • nyugodt, barátságos és stresszmentes rendelőbe érkezik
 • kedves, szakképzett asszisztencia áll rendelkezésére

Mit kell tennem hogy elkezdhessük az implantátum beültetését?

 • Az alábbi űrlap kitöltésével tud jelentkezni a konzultációra. Ne feledje, ha tényleg belevág, akkor a konzultáció díját levonjuk, tehát ingyenes lesz.
 • Adja meg az adatait és az asszisztesek fel fogják hívni Önt 24 órán belül.
 • Egyeztetnek egy időpontot, abban a rendelőben, ami Önnek szimpatikus.
 • 3 hónap múlva pedig már gyógyult és egészséges, gyönyörű fogsorral tud mosolyogni a világra.

Hívjon minket a +36 30 827 6116 vagy a +36 30 982 4474 telefonszámokon

Visszahívás kérése

Jelentkezzen konzultációra! Kollégáink 24 órán belül keresni fogják.

Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket az űrlap felett található számok valamelyikén, és 24 órán belül keresni fogjuk a megadott elérhetőségeken.

Rendelők

Alpha Dental

– Budapest, Király utca 1/b –

Mobil: +36 30 827 6116, +36 30 982 4474

Rendelési idő:
hétfő, szerda: 9:00–13:00 óráig
péntek: 9:00–13:00 óráig vagy délután
Kizárólag előzetes bejelentkezés alapján!

Sugardent Fogászati Rendelő

– 1137 Budapest, Radnóti Mikós utca 14/a –

Mobil: +36 30 827 6116, +36 30 982 4474

Rendelési idő:
Telefonos egyeztetés alapján

Válassza ki az Ön számára legkedvezőbb és legközelebbi rendelőt. Országszerte 11 fogászatunk várja Önt!

Vélemények a Alpha Dentalról

“Nagyon féltem a fog beültetéstől, de már a telefonos egyeztetés során kicsit sikerült megnyugodnom, mikor elmondták, hogy az egész procedúra tényleg fájdalommentes és fél óra alatt megvan. Nem lett másképp, valóban alig éreztem valamit. Dr. Molnár Tamás rendkívül figyelmes volt és a legkisebb rezdüléskor már kérdezte is, hogy biztosan minden rendben van-e. Csak jó élményeim vannak és köszönöm, igazán hálás vagyok.”

– Hoffenher Judit –

“Az volt a legjobb, hogy mikor elhatározásra jutottam és végül jelentkeztem az oldalon az űrlapon, egy órán belül már csörgött is a telefonom és egy nagyon kedves asszisztens hölgyel néhány perc alatt egyeztettünk mindent. Az egész kezelés során minden ennyire gyorsan és tökéletesen működött. Az orvos és az asszisztensek is rendkívül kedvesek voltak.”

– Tamás Ágnes –

“Sajnos nagyon sokáig nem jártam fogorvoshoz, és ez a fogaimon is erősen meglátszott. Egy picit szégyelltem is a végén elmenni, de ezt az érzést egy pillanat alatt szertefoszlatta a doktor úr, és jópár kezelés után a fogaim állapota is rendkívül sokat javult. Az biztos, hogy a jövőben rendszeresen megyek, de csakis a Alpha Dentalba, mert minden fogorvossal kapcsolatos félelmemet eloszlatták.”

– Szarvasi Gyula –

“Köszönöm a gyönyörűszép fogakat, a fogaimmal együtt visszakaptam az önbizalmam, ami csodálatos érzés. Nagyon hálás vagyok a doktor úrnak a munkáért, egy percig sem bántam meg, hogy őket választottam.

– Horváth Sándorné Éva –

Visszahívás kérése

Jelentkezzen konzultációra! Kollégáink 24 órán belül keresni fogják.

Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket az űrlap felett található számok valamelyikén, és 24 órán belül keresni fogjuk a megadott elérhetőségeken.

Call Now Button
A weboldalon található árak nem minősülnek ajánlattételnek. Személyre szabott ajánlatot konzultációt követően tudunk adni.