Tudta, hogy éppen most van a legjobb alkalom arra,
hogy megcsináltassa fogfehérítését?

Mutatom, miért.

Fogfehérítés 52%-os kedvezménnyel csak 33 900 Ft-ért!

Professzionális, rendelői fogfehérítés

  • Zavarja a kellemetlen, rossz lehelete?
  • Nem szeret mások előtt mosolyogni?
  • Hátrányát érzi elsárgult fogainak?

 

Ha a válasza igen, akkor Önnek a fogfehérítés a segítség! Most 52% kedvezménnyel csak 33 900 Ft-ért nyújtunk megoldást magabiztosságának visszaállításhoz!

Éljen ezzel a rendkívüli lehetőséggel!

Miért színeződnek el a fogai?

A fogak elszíneződésének számtalan oka lehet. Leggyakrabban a fogak felszínre rakódott lepedék, fogkő, ételek és italok festékanyagai, illetve a dohánytermékekben található nikotin az oka a fogak sárgás-barnás elváltozásainak.
Emellett a fogak színét örökölt tényezők és a fogak fejlődése során ért hatások is befolyásolhatják.
Gyökérkezelt fogak esetében előfordulhat szürkülés, amely megbontja a fogsor harmóniáját, amelyre a megoldás a professzionális fogtisztítás.

Miért válassza a plazmalámpás fogfehérítést?

  • azonnali látványos eredmény
  • akár 8 árnyalatnyi világosodás csupán egy kezeléssel
  • teljesen biztonságos, károsodás mentes kezelés
  • években mérhető tartós eredmény

Számtalan fogfehérítési eljáráson vagyunk túl, amelyekről pácienseink egytől egyig elégedetten távoztak. Jelentkezzen be most kedvezményes fogfehérítési szolgáltatásunkra, hogy Ön is a Alpha Dental elégedett ügyfeleinek táborát bővíthesse!

Miért színeződnek el fogai?

A fogak elszíneződésének számtalan oka lehet. Leggyakrabban a fogak felszínre rakódott lepedék, fogkő, ételek és italok festékanyagai, illetve a dohánytermékekben található nikotin az oka a fogak sárgás-barnás elváltozásainak. Emellett örökölt tényezők és a fogak fejlődése során hatások is befolyásolhatják a fogak színét. Gyökérkezelt fogak esetében előfordulhat szürkülés, amely megbontja a fogsor harmóniáját, amelyre a megoldás a professzionális fogtisztítás.

Fogkővel nincs hatékony fogfehérítés

Főgkő megléte esetén nem javasoljuk a fogfehérítést. Ebben az esetben a kezelés a fogkövet érinti, amely nem fehéredik. Éppen ezért minden esetben szükséges megvizsgálni, hogy található-e fogkő a fogak felületén és amennyiben igen, a kezelést egy fogkőleszedéssel kezdjük.

  • Az alsó és felső fogsor fogkő eltávolítás díja csupán: 16 900 Ft.

Hívjon minket bizalommal a +36 30 827 6116 telefonszámon!

Visszahívás kérése

Jelentkezzen konzultációra! Kollégáink 24 órán belül keresni fogják.

Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket az űrlap felett található számok valamelyikén, és 24 órán belül keresni fogjuk a megadott elérhetőségeken.

Rendelőnk

Alpha Dental

– Budapest, Király utca 1/b –

Mobil: +36 30 827 6116, +36 30 982 4474

Rendelési idő:
hétfő, szerda: 9:00–13:00 óráig
péntek: 9:00–13:00 óráig vagy délután
Kizárólag előzetes bejelentkezés alapján!

Vélemények a Alpha Dentalról

“Az volt a legjobb, hogy mikor elhatározásra jutottam és végül jelentkeztem az oldalon az űrlapon, egy órán belül már csörgött is a telefonom és egy nagyon kedves asszisztens hölggyel néhány perc alatt egyeztettünk mindent. Az egész kezelés során minden ennyire gyorsan és tökéletesen működött. Az orvos és az asszisztensek is rendkívül kedvesek voltak.”

– Tamás Ágnes –

“Sajnos nagyon sokáig nem jártam fogorvoshoz, és ez a fogaimon is erősen meglátszott. Egy picit szégyeltem is a végén elmenni, de ezt az érzést egy pillanat alatt szertefoszlatta a doktor úr, és jópár kezelés után a fogaim állapota is rendkívül sokat javult. Az biztos, hogy a jövőben rendszeresen megyek, de csakis a Alpha Dentalba, mert minden fogorvossal kapcsolatos félelmemet eloszlatták.”

– Szarvasi Gyula –

“Köszönöm a gyönyörűszép fogakat, a fogaimmal együtt visszakaptam az önbizalmamat is, ami csodálatos érzés. Nagyon hálás vagyok a doktor úrnak a munkáért, egy percig sem bántam meg, hogy őket választottam.

– Horváth Sándorné Éva –

Call Now Button
A weboldalon található árak nem minősülnek ajánlattételnek. Személyre szabott ajánlatot konzultációt követően tudunk adni.