Fog- és ínymegtartás hyaluronsavval

Akciós áron 140 000 Ft helyett, 99 000 Ft-ért!

Kezelhetetlen ínygyulladás, ínyvérzés? A hyaluronsavval végzett fogászati kezelés megoldást nyújt a kellemetlen problémára!

A hyaluronsavat az emberi szervezet is előállítja természetes módon, azonban az évek múlásával egyre kevesebb termelődik belőle. Ezt az anyagot az egészségügy sok területén használják évek óta (plasztikai sebészet, ortopédia, gerincsebészet). A fogászat területén regenerációs céllal alkalmazzák, az ínyek valóságos megújulása érdekében.

A hyaluronsav segítségével az olyan fogászati betegségek, mint az ínyvérzés, ínysorvadás és az ínyvisszahúzódás hosszútávon kezelhető, a fogak megmenthetőek, élettartamuk években mérhetően, jelentősen meghosszabbítható.

  • Évek óta krónikus ínyvérzéssel küzd?
  • Több kezelésen részt vett, de nem segített hosszútávon?
  • Fognyaki érzékenysége, ínyvisszahúzódása van?
  • Súlyos ínysorvadás gyötri, de nem talált rá megoldást?
  • Fél, hogy esetleg elveszti fogait?

Ha a fenti problémák, akár egyike is érinti Önt, a fog- és ínymegtartás hyaluronsavval a legbiztosabb megoldás a Alpha Dental kínálatában. Most akciós áron 140 000 Ft helyett 99 000 Ft-ért!

Több mint 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkező, fogászati esztétikára szakosodott orvosaink várják a legjobb tudásukkal, a legjobb anyagokkal, a legkedvesebb asszisztensekkel!

Nálunk

  • nincs apró betűs rész,
  • nincsenek rejtett költségek,
  • nincs meglepetés!

Hívjon minket bizalommal a +36 30 827 6116 telefonszámon!

Visszahívás kérése

Jelentkezzen konzultációra! Kollégáink 24 órán belül keresni fogják.

Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket az űrlap felett található számok valamelyikén, és 24 órán belül keresni fogjuk a megadott elérhetőségeken.

Rendelőnk

Alpha Dental

– Budapest, Király utca 1/b –

Mobil: +36 30 827 6116, +36 30 982 4474

Rendelési idő:
hétfő, szerda: 9:00–13:00 óráig
péntek: 9:00–13:00 óráig vagy délután
Kizárólag előzetes bejelentkezés alapján!

Call Now Button
A weboldalon található árak nem minősülnek ajánlattételnek. Személyre szabott ajánlatot konzultációt követően tudunk adni.