Fogfehérítés

Ma már számtalan módszerrel találkozhatunk. A legkényelmesebb módszer az otthon kivitelezhető, általában éjszakára feltehető síneket alkalmazó technika, mely a páciensnek teljes szabadságot ad a felhasználás idejét illetően, viszont hatékonysága is a felhasználótól függ, így a szakorvos által kevésbé nyomokövethető.

A leghatásosabb fogfehérítő eljárás a rendelői fogfehérítés, melyet az erre szakosodott, nagy gyakorlattal rendelkező dental higiénikus végez. Hatása ellenőrizhető és azonnali eredményt mutat. A kezelést minden esetben fogkőeltávolítás előzi meg.

Hívjon minket bizalommal a +36 30 827 6116 telefonszámon!

Miért színeződnek el fogai?

A fogak elszíneződésének számtalan oka lehet. Leggyakrabban a fogak felszínre rakódott lepedék, fogkő, ételek és italok festékanyagai, illetve a dohánytermékekben található nikotin az oka a fogak sárgás-barnás elváltozásainak. Emellett örökölt tényezők és a fogakat fejlődésük során ért hatások is befolyásolhatják. Gyökérkezelt fogak esetében előfordulhat szürkülés, amely megbontja a fogsor harmóniáját, erre a professzionális fogtisztítás a megoldás.

Rendelőben végzett fogfehérítés

A fogászati rendelőben történik, szakszerű körülmények között. Időtartama körülbelül 1 óra. A végső fehérség mértéke függ a fogak állapotától, a szájhigiéniától, de általában legalább 5-12 árnyalattal világosabb fogszín érhető el. További információkat és akciós árainkat megtalálja az “Aktuális akciók” menüpont alatt.

Otthoni fogfehérítés

Az általunk alkalmazott fogfehérítő anyagok nem károsítják a fogzománcot. Hatásuk 4-6 árnyalatban mérhető. Kényelmes, saját időbeosztás szerint végezhető a kezelés. Fontos betartani a kezelőorvos utasításait a legjobb eredmény elérése érdekében.

Visszahívás kérése

Jelentkezzen fogfehérítésre! Kollégáink 24 órán belül keresni fogják.

Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket az űrlap felett található számok valamelyikén, és 24 órán belül keresni fogjuk a megadott elérhetőségeken.

Call Now Button
A weboldalon található árak nem minősülnek ajánlattételnek. Személyre szabott ajánlatot konzultációt követően tudunk adni.