Fogászati implantáció – műgyökér-beültetés

A fogpótlás lehetőségei közül az implantáció a legmodernebb eljárás, épp ezért már teljesen szövetbarát anyagokból készítik el. A műgyökér-beültetés célja egy vagy több fog hiánya által okozott életminőségbeli, valamint esztétikai romlás javítása. Az eljárással, jobb rágóképesség (mely kihat az egész emésztő rendszerre), ez által nagyobb biztonságérzet, valamint esztétikailag is felülmúlhatatlan hatás érhető el.

Egy fog pótlása esetén a legnagyobb előnye, hogy a  mellette lévő ép fogak lecsiszolására, ilyen esetben nincs szükség. Több, azonos területen elhelyezkedő foghiány esetén is jó megoldás az implantátum behelyezése, melynek a protetikai kivitelezése a hiányzó fogak számával megegyező számú, cirkónium vagy fém-kerámia koronákkal történik.

Hívjon minket bizalommal a +36 30 827 6116 telefonszámokon

A fogászati implantátum olyan mint egy mesterséges foggyökér. A gyógyulási szakasz letelte után (általában 3-6 hónap) rögzítik az implantátumhoz tartozó felépítményt. A kezelés ezen szakaszában sor kerül a fogtechnikai mintavételre, mely a végleges pótlás elkészítésének fontos része. A precíziós mintavétel után, a fogtechnikai laborban készül el a végleges korona/híd, melyet a fogorvos rögzít véglegesen az implantátum felépítményhez. A rögzítés csavarozással vagy ragasztással történik. A beavatkozás előtt elengedhetetlen a körültekintő egészségügyi állapot felmérése. Nagyon fontos a kezelőorvos utasításai szerinti szájhigiénia betartása a műtét előtti és utáni időszakban is! A beavatkozás előtt a műtéti területen nem jelentkezhet semmiféle gyulladás.

Az implantátum beültetés folyamata

A fogászati műgyökér-behelyezés szakaszai

A foghiányos területre, előzetes felmérés és konzultáció után, a műgyökér beültetése az állkapocsba.

A kezelőorvos által javasolt várakozási idő, mely a műgyökér integrálódását segíti a csontba (általában 3-6 hónap).

A felépítmény (korona/híd) rögzítése a már beépült implantátumra. Az implantáció helyi érzéstelenítéssel történik, de szükség esetén végezhető altatásban is.

Nálunk NINCSENEK apró betűs részek, később felmerülő költségek. Sőt, az alábbiakat ingyen kapja tőlünk!

  • személyre szabott kezelési terv;
  • konzultáció;
  • hatékony fájdalomcsillapítás;
  • svájci precizitású, szakszerű beültetés;
  • zárócsavar elhelyezése, professzionális sebzárás;
  • tapasztalt szakorvosi csapat, hiperprecíz beavatkozás;
  • extra gyors, akár 30 perc alatt behelyezett fogimplantátum;
  • az alapanyagokra ÖRÖKÉRVÉNYŰ svájci minőségű garancia;
  • nyugodt, barátságos és stresszmentes környezet;
  • ügyfélbarát, szakképzett asszisztencia

Aktuális akciónk

Fogimplantátum akció 180 000 Ft helyett 130 000 Ft-ért!

Tökéletesen megbízható, ÖRÖKGARANCIÁS, svájci csúcsminőségű fogimplantátumok a Alpha Dentalnál.

Az Alpha Dental svájci szuper prémium minőségű implantátumokkal dolgozik, melyeket ultramodern gyártási technológiával, maximális pontossággal állítanak elő. Most extra kedvezményeket is biztosítunk! Ha a fogászati implantátum kezelést nálunk kezdi el, most levonjuk az 5000 Ft-os konzultációs költséget a teljes árból!

Visszahívás kérése

Jelentkezzen konzultációra! Kollégáink 24 órán belül keresni fogják.

Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket az űrlap felett található számok valamelyikén, és 24 órán belül keresni fogjuk a megadott elérhetőségeken.

Call Now Button
A weboldalon található árak nem minősülnek ajánlattételnek. Személyre szabott ajánlatot konzultációt követően tudunk adni.