Korona és híd

Az esztétikai kezelések közül a leggyakrabban használt kezelési forma, melynek célja a fogak nagymértékű romlása okozta esztétikai és funkcionális hibák helyreállítása. A híd készítése akkor válik szükségessé, amikor 1-3 db foghiány alakul ki egy fogíven. A fogak lecsiszolásával készítik elő a területet, melyek pillérként szolgálnak a foghiányos terület áthidalásához. Preciziós mintavétel után készül el a több tagból álló híd, mely a foghiányt pótolja. Rögzítése ragasztással történik.

Hívjon minket bizalommal a +36 30 827 6116 telefonszámon!

Anyagfelhasználás szerint több típust különböztetünk meg

  • Fém-kerámia korona: A pótlás alapját fémötvözet képzi, melyre kerámialeplezés kerül. A szájüregben a kerámialeplezés látható csak.
  • Arany-kerámiapótlás: Speciális aranyötvözet adja a korona/híd alapját, melyre kerámialeplezés kerül.
  • Cirkónium-pótlás: A ma ismert legmodernebb technika, mely nem tartalmaz semmilyen fémet, így allergiában szenvedőknél is bátran alkalmazható. A CAD/CAM technológiának köszönhetően pedig tökéletesen – mikron pontossággal – fed a széleken. A korona/híd emberi kéz érintése nélkül, nagyon nagy pontossággal készül, más technikákhoz képest is egyedülálló módon. Esztétikai hatása kivételes, nem lehet megkülönböztetni a természetes fogaktól.
  • Héj kerámia: Az eljárás célja a kisebb-nagyobb esztétikai hibák (fogelszíneződés, fogtöredezettség) elfedése. Nagyon kevés fogállomány eltávolításával a fogtechnikus (előzetesen vett minta alapján) egy vékony kerámia héjat készít, mely az előzetesen előkészített fogra/fogakra ragasztással kerül rögzítésre.

Mikor van szükség koronára?

  • fogai védelme érdekében
  • letört fogai helyreállításához
  • fogászati implantátumokhoz hidak készítéséhez
  • szabálytalan, elszíneződött fogak esztétikai javítására

Visszahívás kérése

Jelentkezzen konzultációra! Kollégáink 24 órán belül keresni fogják.

Töltse ki az alábbi űrlapot, vagy hívjon minket az űrlap felett található számok valamelyikén, és 24 órán belül keresni fogjuk a megadott elérhetőségeken.

Aktuális akcióink

Fémmentes Cirkónium korona AKCIÓS 49 990 Ft-os áron!

Válasszon minket, hiszen most a cirkónium forgkorona akciós áron kerül felhelyezésre!
Cirkon korona

Cirkónuim koronát keres? Jöjjön hozzánk! Fém allergiában szenvedőknek ajánlott fogpótlási megoldás. Mikronnyi pontosságot biztosítunk a legnagyobb precizitású CAD/CAM rendszer használatával, ennek segítségével tökéletes illeszkedést biztosítunk a lecsiszolt fogakhoz.

Fém-kerámia korona AKCIÓ most mindössze 38 990 Ft!

Most ingyenes állapotfelméréssel várjuk rendelőnkben!

Jelentkezzen be hozzánk még ma! Nálunk nincsenek apróbetűs részek, rejtett költségek vagy kellemetlen meglepetések. Kizárólag fogászati esztétikára szakosodott orvosaink várják Önt a legjobb tudásukkal, a legjobb anyagokkal, a legkedvesebb asszisztensekkel!

Call Now Button
A weboldalon található árak nem minősülnek ajánlattételnek. Személyre szabott ajánlatot konzultációt követően tudunk adni.